De goedkoopste Lactona en Interprox ragers! Gebruik onze kortingscode JOUWTANDEN.NL2021

Home » Garantie en klachten

Garantie en klachten

Garantie

Wij vinden onze producten belangrijk en doen ons best om deze in topconditie en geseald aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging. Mocht er een product zijn die verkeerd geleverd is, dan kunt u altijd contact opnemen met ons via info@jouwtanden.nl 

 

Klachten

Het komt wel eens voor dat er iets verkeerd kan gaan tijdens een bestelling. Misschien is er een verkeerde artikel geleverd of duurt het te lang voordat uw product geleverd wordt. Uw tevredenheid is erg belangrijk voor ons en wij helpen u graag als u vragen, suggesties of een klacht heeft. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u graag snel geholpen wil worden, toch vragen wij graag om uw geduld en begrip.

 

We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@aboutteeth.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.