De goedkoopste Lactona en Interprox ragers!

INTERDENTALE HULPMIDDELEN

Bestelling voor 14:00 uur op werkdagen worden op dezelfde werkdag verwerkt. Bezorgtijd: 2-4 dagen vanaf dinsdag tot zaterdag. 

LET OP: Momenteel is het erg druk met bezorgen.

Bij elke bestelling ontvangt u gratis producten. 

In de komende decennia zal het aantal bejaarden, dus 65-plussers, in Nederland stijgen. Hedendaags zijn er 2.8 miljoen 65-plussers in Nederland. In totaal is dit 17% van de bevolking. In 2050 het aantal zal stijgen naar 4.7 miljoen ouderen. Het blijkt dat van alle 65-plussers, 40% kwetsbaar is. Kenmerkend aan kwetsbare ouderen zijn de toenemende risico’s op gezondheidsproblemen, het verlies van zelfstandigheid en vermindering van de kwaliteit van leven.

Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat de mondgezondheid een belangrijke factor is voor de kwaliteit van leven. Tevens ondersteunen verschillende onderzoeken dat er een verband bestaat tussen de mondgezondheid en de algemene gezondheid. Door te rageren met Lactona ragers kan de mondhygiëne drastisch verbeterd worden. Uit verscheidene uiteenlopende onderzoeken concluderen onderzoekers hoe een slechte mondgezondheid geassocieerd kan worden met het toegenomen risico op het ontwikkelen van hart- en vaatziekten (HVZ). Daarnaast beschrijven verschillende andere onderzoeken, dat naast hart- en vaatziekten, er ook een associatie is tussen slechte mondhygiëne, parodontitis en longontsteking. Het gebruikt van tandenragers kan dit helpen voorkomen. Ook helpt het om te stokeren en te flossen.

Tegenwoordig behouden ouderen steeds langer hun eigen dentitie, welke nieuwe problemen met zich mee brengen. Het aantal ouderen met een eigen dentitie is sinds 1981 gestegen. In dat jaar had maar liefst 78% van de ouderen een volledige prothese terwijl dit volgens de CBS in 2009 teruggelopen is naar 41% van de ouderen. Ook een prothese kan men onderhouden met ragers. Uit onderzoek blijkt dat het behouden van de natuurlijke dentitie een positief effect heeft op de kwaliteit van leven en het zelfbeeld van bejaarden. Het behouden van de eigen dentitie kan ook nadelige effecten hebben bij deze groep, namelijk orale complicaties door verminderde zelfzorg en een verhoogd risico op problemen met de algemene gezondheid. Door te rageren met Interprox ragers kan men deze problemen verminderen en zelfs voorkomen. Het zelfstandig uitvoeren van de mondzorg is in de meeste gevallen niet haalbaar. Hierdoor kan men de bejaarden helpen met rageren.

Naast het behoud van de natuurlijke dentitie, komt het in de praktijk vaak voor dat de dentitie van deze groep ouderen voorzien is van verschillende complexe structuren, zoals kronen, bruggen, frames en implantaten. Hierdoor is de dagelijks mondverzorging vaak lastig uit te voeren. Toch moet men deze onderhouden door te poetsen met Elektrische tandenborstels en te rageren met Lactona ragers..
Het toenemende bewijs dat een slechte mondgezondheid in relatie staat met de algemene gezondheid en mogelijkheden voor de eerstelijnszorg om bij te dragen aan mondgezondheid en dus de algemene gezondheid (o.a. hart-en vaatziekten, diabetes, pneumonie). Daarom pleiten wij om gebruik elke dag gebruik te maken van tandenragers