De goedkoopste Lactona en Interprox ragers!

Retourneren

Retour en bedenktijd 

Het kan u zomaar gebeuren dat u een bestelling retour wilt sturen. Misschien omdat het product toch niet bevalt of misschien heeft u de verkeerde maat of merk bestelt. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@jouwtanden.nl  Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen omdat de merk of maat niet klopt? Dat is geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@jouwtanden.nl U moet dan wel zelf de kosten van de terugzend betalen. 

 

Ik heb een verkeerde bezorgadres doorgegeven!

Heeft een verkeerde adres doorgegeven? Ons advies is om dan zo snel mogelijk contact met ons op te nemen door een e-mail te sturen naar info@jouwtanden.nl We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

 

Ik wil een product retourneren.

Als u een product wilt retourneren, dan kun u hier alle informatie vinden.